Toate bine intenționate – de multe ori te ajută.

2. Întoarceți-vă

Nu spunem că ar trebui să începi să fumezi, doar din motive de claritate. Aprindeți tămâie sau aruncați niște lemne pe foc. Asta produce fum și în viespi nu le place fumul.

3. Amoniac

Amoniacul est este un agent puternic de curățare parfumat. Mirosul îi sperie pe viespi, așa că face ceea ce vrei. Puneți o parte din acest medicament într-un castron și puneți-l pe masă. Atenție, pentru că amoniacul este otrăvitor. Poate provoca iritații ale pielii și trebuie ținut departe de copii.

4. Nu lovi

Nu încercați să eliminați viespile dacă se apropie de voi. Insectele înțepă imediat când sunt încolțite și exact asta nu vrei. Stai liniștit sau ridică-te încet și apoi pleacă. Nu vrei să faci o viespe agresivă.

5. Apa colonia în îmbrăcăminte

Dacă stai pe terasă o după-amiază, îți poți lua în considerare parfumul și îmbrăcămintea. Viespile sunt atrase de mirosurile dulci, așa că trebuie doar să părăsiți parfumul pentru o dată. Viespile atrag și culorile strălucitoare. Albul, verde deschis și maro nu atrag viespile. Te poate ține.

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Poate pentru că ne place să impresionăm femeile sau pentru ego-urile noastre sau pentru natura competitivă. Indiferent, mulți bărbați ridică greutăți mai mari decât este bine pentru ei. Și întâlnirile sunt uneori cea mai frecventă cauză a leziunilor, spune Harold Gibbons, antrenor la Mark Fisher Fitness din New York.

Dar există câteva exerciții în care este posibil să folosiți greutăți prea ușoare. Nu te vinde scurt. Mai jos sunt 3 exerciții în care puteți folosi arme mai grele.

Kettlebell Swing

Kettlebell leagăn acest un exercițiu balistic, bazat pe șold. Împingi șoldurile înapoi în timp ce balansezi clopotul între picioare. Apoi vă împingeți șoldurile înainte exploziv, ridicând clopotul la înălțimea umerilor.

Mișcarea se învârte în jurul șoldurilor și al gluteilor, spune Gibbons. „Dar dacă folosești un kettlebell prea ușor, vei ridica rapid clopotul cu brațele și umerii”, spune el. „Asta transformă exercițiul într-un exercițiu de umăr nu atât de eficient.” Greutatea trebuie să fie atât de grea încât să nu poți face o ridicare frontală cu ea. De fapt, pentru majoritatea bărbaților în formă, o greutate bună este de 24 de kilograme. Cu cât devii mai puternic, cu atât este mai greu kettlebell-ul tău.

Rând inversat

Rândul inversat este un exercițiu perfect pentru spate și sigur pentru coloana vertebrală. Problema este că majoritatea bărbaților potriviți pot face multe repetări, deoarece greutatea corporală singură nu este suficientă pentru a vă face spatele mai puternic. Fă-ți mai greu. Dacă puteți face opt sau mai multe repetări cu greutatea corporală, luați în considerare efectuarea exercițiului cu un sac de nisip în jurul pieptului. Din cu o vestă de greutate, spune Gibbons.

Deci nu devine doar un exercițiu de forță. Mai puține repetări înseamnă că este mai puțin probabil să adoptați o postură proastă.

Exerciții cu un picior

Cele mai multe exerciții pe care nu le faci în sala de gimnastică sunt pe un picior, spune Gibbons. Dar în sala de gimnastică este mai probabil să faci totul pe două picioare. De aceea, mulți antrenori, inclusiv gibbonii, preferă exercițiile cu un singur picior. Like the spate-ridicat-împărțit-squat în plăci from popular barbell squats și deadlifts.

„Văd adesea că majoritatea bărbaților cred că ar trebui să ridice greutăți mai ușoare, deoarece folosesc doar un picior”, spune Gibbons. „Ar trebui să folosiți greutăți ușoare atunci când abia începeți exercițiul. După ce îl stăpânești, alege cele mai mari greutăți posibile. Puteți ridica adesea mult mai mult cu un picior decât credeți. Notă: forma vine înainte de greutate. Mereu. Trecerea de la greutăți ușoare la greutăți într-un ritm liniștit este oricum mai eficientă. În plus, dacă te descurci ușor, progresul tău este clar vizibil.

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Papucii îți oferă o senzație de vacanță, dar îți pot deteriora și picioarele.

Când purtați flip flops, strângeți ușor degetele de la picioare pentru a nu le pierde, spune terapeutul fizic Dough Kechijian la Peak Performance din New York City. Prin aceea că nu există o poziție naturală pentru picioarele tale.

Vedeți singur: scoateți-vă pantofii. Faceți un pas și urmăriți-vă metatarsianul și degetele de la picioare îndoiți la sfârșitul pasului, chiar înainte ca călcâiul să părăsească podeaua. Acum strângeți ușor degetele de la picioare în timp ce faceți următorul pas. Nu simți la fel, nu-i așa? Picioarele tale se simt mai rigide și pasul nu este o mișcare lină ca primul pas.

Această tensiune constantă îți afectează postura, ceea ce poate duce în cele din urmă la probleme musculare la picioare și gambe. Acest lucru la rândul său poate duce la fasciită plantară – numită și „călcâiul de joggers” – atunci când alergi. Veți simți o durere ascuțită, înjunghiată la fundul călcâiilor, la fiecare pas.

În cazurile severe, bistabilii pot fi chiar o cauză a problemelor genunchiului în alte zone dureroase și urâte. Dar să fim sinceri: nimeni nu poate intra în omer fără o pereche de papuci. Așadar, purtați-le, dar nu dacă veți merge pe distanțe lungi. Este într-adevăr despre cât de mult mergi în el, spune Kechijian.

Urmăriți Men’s Health pe Facebook pe Instagram?

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Toți bărbații care apreciază luni Chestday: vă prezentăm 10 X 10 Chestday Workout Challenge. Sunați-vă prietenul de la sală, spuneți că va fi bine pregătit – deoarece cu această provocare vă veți distruge cu siguranță întregul piept.

Provocarea finală Chestday Workout

Principiul este simplu: împreună stabiliți ce greutate veți încărca cu bara. Sfatul nostru: alegeți o greutate care să vă permită să efectuați relativ ușor 10 repetări în bancă. După aceste 10 repetări ar trebui să aveți aproximativ 1 până la 2 repetări în rezervor. Sună sau, de asemenea, acum este? Așteptați doar: setul 1 to setului 10 this is a world of difference.

Alege cine începe. Persoana are loc pe banca de fitness la bancă.

Apucați bara cu o mână peste umăr. Ridicați bara raftului și împingeți-o deasupra pieptului cu brațele complet extinse. Din poziția inițială, inspirați și coborâți încet bara până când atingeți ușor sternul. Împingeți bara înapoi în poziția inițială cu forță și expirați cu forță imediat ce împingeți bara în sus. Acest ehalhaling.

Mergi pentru zece repetări și apoi îi dai rândul prietenului tău de antrenament. El (sau ea) face acum și 10 repetări. Schimbați bara mereu până când cineva renunță sau chiar nu mai poate. Crucial: spotting! Deoarece mergeți la extreme în această provocare, este vital să vă concentrați asupra detectării. Sunteți, desigur, oponenții reciproci, dar o bară pe față, nu doriți pe nimeni.

Așadar, alegeți-vă greutatea cu înțelepciune, bărbați. Întâmpla.

Ai citit prea Dintre cele mai bune 4 opțiuni pentru bena de presă pe bancă

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Tânărul Mart Editor online Mart de Jong este editor online la Men’s Health și scrie despre sporturi (extreme), provocări în alimentația durabilă. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Puteți spune ce doriți despre sportivi, dar este un fapt că aceștia sunt încântați să se sfătuiască reciproc. Pune un picior în sala de sport, sfaturile și trucurile îți zboară în jurul urechilor. Toate bine intenționate – de multe ori te ajută. Acum, editorii Men’s Health au dat peste un articol despre Reddit care întreba într-un subiect care este cel mai bun sfat de fitness primit de oameni. De la răspunsuri?

Sute de oameni au răspuns la fir; deseori era un sfat general. Cel mai bun sfat a fost să eviți perfecționismul și, în schimb, să te concentrezi pe munca grea și să profite la maximum de antrenamentele tale. Un alt sfat foarte apreciat a fost că este întotdeauna mai bine să faci ceva în loc să stai pe canapea ca un sac de cartofi. Stai la intrat. În plus, mai mulți utilizatori Reddit au indicat că realizarea faptului că rezultatele nu sunt vizibile imediat, ci necesită timp, i-a ajutat enorm.

Au existat, de asemenea, utilizatori care primiseră sfaturi mai specifice, cum ar fi efectuarea de pierderi drepte la picioare pentru hamstrings, un alt utilizator a fost veșnic recunoscător pentru introducerea sa în ghemuitul divizat din Bulgaria.

Care sunt cele mai bune sfaturi a fost? Că trebuie să te speli pe mâini după fiecare antrenament. Mereu.

The fitness community online this great. Uneori poate https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ fi copleșitor și nu orice site web, fit fluencer sau fit vlogger vă va oferi sfaturile potrivite. Cu toate acestea, puteți obține o mulțime de sprijin de la alte persoane online, în momente în care nu vă place sau aveți o întrebare specifică la care nu puteți găsi singur răspunsul. Fie altele opțiuni de cineva un nutriționist certificat, dietetician, antrenor personal etc., este. Dacă acesta este cazul, sunteți adesea în locul potrivit.

Urmăriți Men’s Health pe Facebook pe Instagram?

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când încercați să pierdeți în greutate, timpul petrecut în sala de gimnastică se referă la arsură. Dar tipul de energie de care aveți nevoie pentru a porni focul de ardere a grăsimilor diferă. De fapt, există o mare diferență între arderea grăsimilor și consumul de mai puține calorii. Surprins?

Grăsimile și caloriile nu sunt la fel. Caloriile sunt o unitate de energie pe care o puteți obține din carbohidrați, proteine ​​sau grăsimi, spune Albert Matheny, antrenor de dietă la Soho Strength Lab din New York City.

Ați spus că nu aveți antrenament

Antrenamentele de înaltă intensitate ard calorii din carbohidrații pe care mușchii tăi le-au stocat. Aceasta se numește glicogen. Antrenamente de intensitate redusă, unde poți purta o conversație, arde în principal calorii din grăsimi, spune Matheny. Corpul tău arde și multe calorii grase atunci când faci mișcare după un post (de exemplu după ce dormi). Corpul tău arde rar calorii din proteine, ceea ce este bine: proteinele sunt mușchi și nu vrei să le arzi.

Dacă scopul tău este arderea grăsimilor, are sens să faci exerciții de intensitate redusă, nu? Ei bine, nu neapărat. În timp ce antrenamentele de intensitate redusă sau exercițiile post-post vă permit să ardeți un număr mare de calorii din grăsimi, exercițiile de intensitate ridicată vă fac să ardeți mai multe calorii.

Exemplu: Într-un studiu de la Universitatea din Wisconsin-La Crosse, oamenii care au făcut 20 de minute HIIT, 15 kcal pe minut, au ars de două ori mai mult decât au făcut-o în timpul antrenamentelor mai lungi, de intensitate redusă.

Când vrei să slăbești, numărul de calorii pe care le arzi în total este cel mai important, spune Matheny. „Nu contează dacă provin din grăsimi sau carbohidrați”. Acest lucru se datorează faptului că corpul tău intră în exces după un astfel de antrenament pentru a înlocui carbohidrații și a-ți repara mușchii. Cum face asta corpul tău? Prin descompunerea grăsimilor și arderea și mai multor calorii, spune el.

Asta explică de ce, într-un studiu al Journal of Sports Science and Medicine, alergătorii care au luat sprinturi cu intensitate ridicată au pierdut mai multă grăsime abdominală decât alergătorii care au exercitat la fel de mult, dar la intensitate redusă.

Absolut, nu încercați să faceți antrenamente de înaltă intensitate pe stomacul gol, spune Matheny.